SPITAL DE INGRIJIRI PALIATIVE ORADEA

Conform definiției Organizației Mondiale a Sănătății, „îngrijirea paliativă reprezintă îngrijirea activă şi totală a pacienţilor a căror boală nu mai răspunde la tratament curativ. Controlul durerii şi al altor simptome, asistenţa psihologică, socială şi spirituală au importanţă majoră. Scopul îngrijirii paliative este asigurarea unei cât mai bune calităţi a vieţii pentru bolnavi şi pentru familiile acestora.” Se adreseaza pacientilor cu boli cronice evolutive incurabile: patologie oncologica,post AVC cerebral, insuficienta cardiaca, dementa Alzheimer, etc.

Despre noi

Un spital unic în Oradea!

Înfiinţat în anul 2000, cu capital integral privat, Centrul Medical Laser System a fost conceput special pentru a oferi pacienţilor confort şi siguranţă în actul medical. Pe lângă sediul modern, dotările medicale de ultimă generaţie, cu aparatura de top de la General Electric, Siemens, Philips, Storz, sistemul informatizat de înregistrare şi programare a pacienţilor, echipa de medici specialişti formata din cadre universitare, medici primari, medici specialisti, doctori in stiinte medicale si personalul medical auxiliar se concentrează pe atenţia acordată pacientului. Medicii noştri nu numai că diagnostichează sau tratează bolnavii dar, acordă şi consilierea necesară pentru rezolvarea problemelor pe care aceştia le prezintă. Aceasta este posibil datorită complexităţii specialităţilor medicale oferite, medicii noştri nefiind în concurenţă ci într-o strânsă colaborare interdisciplinară.

clinica oradea

In 2010 am deschis primul spital de ingrijiri paliative, pe care datorita numarului mare de solicitari l-am extins de doua ori avand azi o capacitate de 116 paturi. Al doilea spital de ingrijiri paliative pe care l-am deschis a fost in localitatea Catalina din Baia Mare si acesta fiind deja extins datorita numarului mare de solicitari. Al treilea spital de ingrijiri paliative a fost deschis la Oradea, avand o capacitate de 96 de paturi si este rezulatul unei experiente indelungate in domeniu. Astfel am reusit sa creeam un brand pe piata de servicii medicale, telul nostru fiind un standard de calitate inalt si multumirea pacientilor nostri. Saloanele sunt dotate cu unul sau doua paturi, cu grup sanitar propriu.