SPITAL DE INGRIJIRI PALIATIVE ORADEA

Conform definiției Organizației Mondiale a Sănătății, „îngrijirea paliativă reprezintă îngrijirea activă şi totală a pacienţilor a căror boală nu mai răspunde la tratament curativ. Controlul durerii şi al altor simptome, asistenţa psihologică, socială şi spirituală au importanţă majoră. Scopul îngrijirii paliative este asigurarea unei cât mai bune calităţi a vieţii pentru bolnavi şi pentru familiile acestora.” Se adreseaza pacientilor cu boli cronice evolutive incurabile: patologie oncologica,post AVC cerebral, insuficienta cardiaca, dementa Alzheimer, etc.

Despre noi

Un spital unic în Oradea!

Înfiinţat în anul 2000, cu capital integral privat, Centrul Medical Laser System a fost conceput special pentru a oferi pacienţilor confort şi siguranţă în actul medical. Pe lângă sediul modern, dotările medicale de ultimă generaţie, cu aparatura de top de la General Electric, Siemens, Philips, Storz, sistemul informatizat de înregistrare şi programare a pacienţilor, echipa de medici specialişti formata din cadre universitare, medici primari, medici specialisti, doctori in stiinte medicale si personalul medical auxiliar se concentrează pe atenţia acordată pacientului. Medicii noştri nu numai că diagnostichează sau tratează bolnavii dar, acordă şi consilierea necesară pentru rezolvarea problemelor pe care aceştia le prezintă. Aceasta este posibil datorită complexităţii specialităţilor medicale oferite, medicii noştri nefiind în concurenţă ci într-o strânsă colaborare interdisciplinară.

clinica oradea

In 2010 am deschis primul spital de ingrijiri paliative, pe care datorita numarului mare de solicitari l-am extins de doua ori avand azi o capacitate de 116 paturi. Al doilea spital de ingrijiri paliative pe care l-am deschis a fost in localitatea Catalina din Baia Mare si acesta fiind deja extins datorita numarului mare de solicitari. Al treilea spital de ingrijiri paliative a fost deschis la Oradea, avand o capacitate de 96 de paturi si este rezulatul unei experiente indelungate in domeniu. Astfel am reusit sa creeam un brand pe piata de servicii medicale, telul nostru fiind un standard de calitate inalt si multumirea pacientilor nostri. Saloanele sunt dotate cu unul sau doua paturi, cu grup sanitar propriu.

Medici

 
Dr. Druta Mateas Ramona

Medic specialist geriatrie

Medic-sef sectie

Atestat ingrijiri paliative
Dr. Hnatiuc Anca

Medic primar epidemiolog

Medic specialist medicina de familie

Atestat ecografie, ingrijiri paliative si managementul serviciilor de sanatate
Dr. Groze Maria

Medic primar pneumologie

AtestatAtestat Ingrijire Paliativa
Dr. Constantin Negrut

Medic primar psihiatru

Dr. Nicolau Theodor

Medic rezident psihiatrie

Dr. Ile Alexandru

Medic rezident boli infectioase

Serviciul SPIAAM

Purtător de cuvânt

Dr. Lazăr Ionela

Consum de medicamente


Situatia centralizatoare a consumului de medicamente 2023 CENTRUL MEDICAL LASER SYSTEM


Luna Suma (RON)
Ianuarie 4000
Februarie 4000
Martie 5000
Aprilie 4000
Luna Suma (RON)
Ianuarie 4000
Februarie 4000
Martie 5000
Aprilie 4000
Mai 4000
Iunie 4000
Iulie 4000
August 4000
Septembrie 4000
Octombrie 4000
Noiembrie 4000
Decembrie 4000
Luna Suma (RON)
Ianuarie 3000
Februarie 2000
Martie 3000
Aprilie 3000
Mai 3000
Iunie 3000
Iulie 3000
August 3000
Septembrie 3000
Octombrie 3000
Noiembrie 3000
Decembrie 4000