Termeni și Condiții

General

Aceşti termeni şi condiţii se aplică direct tuturor serviciilor noastre disponibile online, prin e-mail sau telefon. Prin accesarea, căutarea şi utilizarea website-ului nostru confirmaţi şi sunteţi de acord că aţi citit, înţeles şi aţi fost de acord cu toţi termenii şi condiţiile precizate mai jos în cuprinsul acestei pagini, conţinutul şi infrastructura acestor pagini sunt în proprietatea, operate şi furnizate de LASER SYSTEM, şi sunt furnizate doar pentru uzul dvs. personal, non-comercial, conform termenilor şi condiţiilor de mai jos.

Prezentul website este deținut și administrat de către compania Centrul Medical Laser System SRL, denumită în continuare ”noi” sau ”Compania” și are următoarele date de identificare:

Denumirea CENTRUL MEDICAL LASER SYSTEM SRL
Sediul operatorului de date Arad, str. Mitropolit Andrei Saguna, nr.14, judetul Arad
Informații de contact ale Operatorului de date office@lasersystem.ro
Nr. Registrul comerțului J02/503/2000
Cod fiscal RO13404817
Denumirea autorității de înregistrare Oficiul Registrul Comerțului pe lângă Tribunalul Arad
Pagină web www.lasersystem.ro

Compania isi rezervă dreptul să schimbe, să modifice, să adăuge sau să stearga părţi ale acestor termeni în orice moment, fără nici o notificare, şi, în măsura în care nu se prevede altfel, aceste modificări vor deveni efective imediat; ca atare vă rugăm să verificaţi periodic schimbările în aceşti termeni. Faptul că veţi continua să folosiţi site-ul după efectuarea modificărilor la acest Acord va însemna că acceptaţi aceste modificări. Site-ul www.lasersystem.ro nu este destinat minorilor.

Materialele și informațiile regasite in cuprinsul site-lui sunt sunt furnizate in scopuri de informare.

Link-urile către alte site-uri ca de exemplu cele de social media, pe care le considerăm ca fiind de interes pentru dumneavoastră vă sunt puse la dispoziţie, pentru confortul dumneavoastră. Nu suntem răspunzători pentru materiale sau servicii de pe alte site-uri externe.

Site-ul www.lasersystem.ro are ca scop informarea cu privire la serviciile oferite de companie, obiectul de activitate constând în prestarea de servicii și asistență în domeniul medical. Prin intermediul site-ului nu se încheie acorduri între client și companie, informațiile cu privire la condițiile de prestare a serviciilor oferite urmând a fi prezentate direct clienților interesați. Prin intermediul site-ului nu se asigură disponibilitatea prestării serviciilor și nu se creează obligații în sarcina companiei.

Site-ul oferă informații cu privire la facilitățile companiei precum și a serviciilor pe care aceasta le desfășoară, fără a exista o limitare cu privire la serviciile prezentate pe site. Clienții interesați au posibilitatea de a solicita informații prin intermediul formularului de contact regăsit pe site, prin utilizarea acestuia nefiind create obligații în sarcina niciunei părți.

Accesul la serviciile prestate de companie se va realiza după încheierea unui contract cu reprezentanții companiei, acesta fiind singurul înscris care dă naștere la drepturi și obligații.

1. Contactarea companiei prin intermediul web-site-ului

Prin acest website, noi, LASER SYSTEM , oferim posibilitatea vizitatorilor de afla serviciile pe care le oferim precum și posibilitatea de solicita informații suplimentare. De asemenea, sunt prezentate facilitățile de care compania dispune precum și eventuale colaborări cu diferiți parteneri.

2. Tarife

Compania nu solicită niciun tarif pentru utilizarea website-ului. Pentru informații cu privire la tarifele percepute pentru serviciile companiei vă rugăm să folosiți formularul de contact sau datele de contact regăsite pe www.lasersystem.ro.

Vă aducem la cunoștință că tarifele percepute sunt personalizate în funcție de tipul de servicii pe care compania le desfășoară precum și a stării medicale a pacientului. Compania nu este ținută de eventuale oferte de servicii, obligațiile companiei decurgând numai din contractul încheiat între aceasta și client.

3. Confidenţialitate

LASER SYSTEM foloseşte standarde etice înalte şi vă respectă intimitatea. Cu excepţia cazurilor în care legea cere divulgarea în orice jurisdicţie relevantă, compania nu va divulga informații obținute prin intermediul website-ului.

Termenii și condițiile trebuie interpretate în acord cu Politica de Confidentialitate, compania avand implementate proceduri de protectie a datelor cu caracter personal. Pentru mai multe detalii vezi Politica de Confidentialitate.

4. Condiții pentru utilizarea serviciilor companiei

Accesul la serviciile companiei se realizeaz numai după încheierea unui contract între utilizator/pacient și companie, criteriile indicate în cele ce urmează fiind orientative. Îndeplinirea acestorcriterii nu atrage automat încheierea unui contract între dumneavoastrî și companie și nu creează obligații în sarcina companiei.

Pentru a putea beneficia de serviciile oferite de noi, vă rugăm să luați legătura cu reprezentanții noștri pentru a putea analiza individual situația dumneavoastră și a vă oferi cele mai bune servicii.

Criterii de eligibilitate pentru internareapacientilor cu nevoi de ingrijiri paliative

Criterii de Internare

 • Evolutie progresiva cu înrautatirea simptomelor si/sau a valorilor analizelor si/sau scaderea statusului functional (status ECOG 3-4) Stadiul sever sau final la diagnosticul initial
 • Stadiul sever sau final la diagnosticul initial
 • Sindrom hipoanabolic si handicap nutritional critic cu scaderea greutatii cu 5% sau mai mult în ultimele 3 luni în timpul unei boli progresive cu/sau disfagie ireversibila
 • Prezenta co-morbiditatilor severe, ce duc la o speranta de viata de 12 luni sau mai mica
 • Sindrom dureros acut/cronic ireductibil (VAS = 6-7)

Necesar la internare in regin CAS (In masura locurilor disponibile)

 • Actul de Identitate
 • Card de sanatate
 • Bilet de trimitere model CAS cu referinta „Îngrijiri paliative”
 • Test RT-PCR negativ eliberat in ultimele 72 ore
 • Dovada calitatii de asigurat (cupon pensii, adeverinta de asigurat/co-asigurat)
 • Dosar medical pacient (istoric medical, medicamente prescrise, analize/investigatii efectuate, bilete de iesire din spitale)

5. Revizuirea acestor Termeni si Condiții

LASER SYSTEM, în calitate de administrator al website-ului www.lasersystem.ro poate, în orice moment și fără notificare prealabilă, să revizuiască aceste Termene și Condiții prin actualizarea lor. Sunteți obligat să respectați oricare și toate astfel de revizuiri și de aceea va trebui să vizitați această pagină a Website-ului nostru în mod periodic pentru a lua la cunoștință notificările actualizate.


LASER SYSTEM ©Copyright 2024 | Powered by