CLINICA LASER SYSTEM DIN ARAD

Din dorinta de a conferi un stil de viata care sa ii fereasca de grijile si preocuparile aferente varstei, am creat un concept unic, unde devotamentul si experienta in domeniul medical si socio-uman ale specialistilor asigura linistea si confortul rezidentilor.

Despre noi

O clinică unică în Arad!

Clinica de îngrijire paliativa Arad este locul pe care şi-l dorește orice persoană în vârstă chiar şi pentru tot restul vieții.

Este un spaţiu potrivit ca dimensiuni, prietenos, în comunitate, astfel încât vă veţi simţi ca acasă. Centrul de îngrijire se află într-un loc ferit de zgomot şi poluare. Îngrijirea este asigurată de persoane atent selectate şi cu un înalt grad de calificare pentru a furniza servicii de cea mai bună calitate.

Conceptul nostru de îngrijiri paliative este de a veni în întâmpinarea nevoilor individuale ale fiecărui vârstnic.

Ordin nr.535 din data de 12.08.2016 privind incadrarea SC Laser System SRL in categoria "NIVEL ACREDITAT"

Conform ordinului nr.535 din data de 12.08.2016, AUTORITATEA NATIONALA DE MANAGEMENT AL CALITATII IN SANATATE a incadrat Centrul Medical Laser System SRL in categoria "NIVEL ACREDITAT".

clinica arad

"O bătrâneţe confortabilă este răsplata unei bine petrecute tinereţi. În loc de a aduce perspectiva tristă şi melancolică a degradării, ne-ar dărui speranţele unei eterne tinereţi într-o lume mai bună."

Maurice Chevalier

Purtător de cuvânt

Dr. Lazăr Ionela